Προσκεκλημένος στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων

του  Star Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο κα Λένα Παρασκευά ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας  με τον Συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Φάνη Σπανό.
Στην παρθενική του εμφάνιση εν όψει των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαϊου 2019, ο κ. Ρόδης απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις που του έθεσε η λαμπερή και διακεκριμένη συνάδελφός του κα Παρασκευά.

Με αφετηρία τη γενέτειρά του, τον Ορχομενό, ο κ. Ρόδης ξεκίνησε από την τιμητική πρόταση του κ. Φάνη Σπανού να τον συμπεριλάβει στον «δυνατό ψηφοδέλτιο» της Π.Ε. Βοιωτίας, μετά από τρεις συνεχόμενες θητείες στο Δήμο Ορχομενού, έκανε λόγω για τις  διοικητικές ικανότητες του κ. Σπανού στην Π.Ε. Εύβοιας και τα πολύ θετικά αποτελέσματα που αφήνει πίσω της η ομάδα Μπακογιάννη ενώ τόνισε σε προσωπικό επίπεδο πως πίστευε και πιστεύει στην ανανέωση των δυνάμεων, στον α` και β` βαθμό αυτοδιοίκησης, στην ανάγκη για ανανέωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. «Μακάρι να μας αξιολογήσουν οι πολίτες της Βοιωτίας έτσι όπως πρέπει και μακάρι να αποτελέσω μια από τις επιλογές τους. Πιστεύω στην ανανέωση και γι` αυτό κάνω αυτό το βήμα» είπε κλείνοντας την χθεσινοβραδυνή του συνέντευξη ο βραβευμένος Βοιωτός δημοσιογράφος και αιρετός κ. Λάμπρος Ρόδης…