Μία εβδομάδα μετά την δωρεάν διανομή του δημοφιλούς παιχνιδιού GTA V, η EPIC GAMES δίνει το Civilization VI εντελώς δωρεάν να το κατεβάσετε στον λογαριασμό σας

και να το έχετε δικό σας για πάντα!

Ωστόσο, όπως και με όλα τα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει η Epic στο κατάστημα παιχνιδιών της, είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.Το Civilization VI θα είναι δωρεάν έως τις 28 Μαΐου 2020.

Για να λάβετε δωρεάν το αντίγραφο του Civilization VI, μεταβείτε στη σελίδα Civilization VI στο Epic Games Store και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν.

Το Civilization VI είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Η ιδέα είναι να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας στο χάρτη, να προωθήσετε τον πολιτισμό σας και να χτίσετε έναν πολιτισμό που θα τον θυμούνται  για πάντα.

Υπάρχουν επίσης αρκετές λειτουργίες για να παίξετε πολλοί παίκτες, που σας επιτρέπουν να παίξετε με τους φίλους σας σαν αντιπάλους.

Εάν είστε νέοι στο Epic Games Store, λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας, για να μπορέσετε να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια.