Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες με κίνδυνο της ζωής τους πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να εργάζονται για να προσφέρουν σε εμάς. 
 
Ένας από αυτούς είναι και ο Κύριος Αντωνόπουλος στο υπουργείο Παιδείας ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ομαλή μετάβαση των μαθημάτων σε ηλεκτρονική μορφή. 
 
Ενημερώνω ότι η πρόταση μου για βοήθεια σε μορφή ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε ευπαθείς ομάδες μαθητών πήρε τον αριθμό πρωτοκόλλου 2846 στο υπουργείο Παιδείας. 
 
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα σήμερα μαζί του αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για να βοηθήσουμε τις ευπαθείς οικονομικά ομάδες να έχουν πρόσβαση στην μάθηση.
 
Ο κύριος Αντωνόπουλος μετά από προτροπή μου δεσμεύτηκε να επικοινωνισει άμεσα με τους αρμόδιους για να γίνει μια διασταύρωση δεδομένων ανάμεσα στο Α21 και ΚΕΑ για να καταμετρηθούν οι μαθητές που είναι οικονομικά ευάλωτοι και το Α21 και ΟΠΕΚΑ για να καταμετρηθούν οι μαθητές ΑΜΕΑ που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες έτσι ώστε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό μαθητών που θα χρειαστούν ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εκμάθηση.
 
Ο στόχος είναι να γνωρίζουμε με ακρίβεια των αριθμό και τις ηλικίες των μαθητών αυτών μέχρι το τέλος του Απριλίου για να καταγραφούν οι πραγματικές ανάγκες.
 
Επίσης ο Κύριος Αντωνόπουλος θα επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο για τους servers στο ηλεκτρονικό σύστημα εκμάθησης του υπουργείου για να διορθωθεί το πρόβλημα άμεσα. 
 
Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσω και σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια.
 
Pin It