Μέσα σε λίγους μήνες ένας ακόμη εργαζόμενος της ΛΑΡΚΟ πλήρωσε με την ζωή του, την απαξίωση μίας ακόμα Ελληνικής βιομηχανίας κολοσσού, που τα τελευταία χρόνια είναι έρμαιο αδιαφορίας των κυβερνήσεων. 

Μαζί με όλα τα άλλα στην πολύπαθη εταιρεία, συντελέστηκε και η πλήρης εγκατάλειψη των μέτρων που εξασφαλίζουν την υγεία, την ασφάλεια, τη σωματική ακεραιότητα, άρα και το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η ζωή των εργαζομένων. Η σημερινή έκρηξη στο τμήμα της χαλυβουργίας και ο άδικος χαμός του μεταλλεργάτη εργαζόμενου, πατέρα τριών παιδιών, καταδεικνύει την εγκληματική και μακρόχρονη αδιαφορία και στάση διοίκησης και κυβερνώντων!

 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου  και οι εργαζόμενοι της δύναμής του απαιτούν πλήρη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος και απόδοση ευθυνών.

Επίσης απαιτούμε από τα αρμόδια όργανα του Υπουργείου  να εξετάσουν  άμεσα τα αίτια του δυστυχήματος, να αποδοθούν άμεσα ευθύνες, να πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι  για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποτραπούν άλλα παρόμοια θλιβερά γεγονότα! 

Το  Εργατικό Κέντρο εκφράζει την θλίψη  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!!

Για   το  Δ.Σ.